Bartın Kültür Sanat ve Çilek Festivali

Bartın Kültür Sanat ve Çilek Festivali için hazırlık toplantısı


BARTIN (A.A) - 31. Bartın Kültür Sanat ve Çilek Festivali için hazırlık toplantısı yapıldı.
     Bartın Valisi Bülent Savur, belediye meclis salonundaki toplantıda yaptığı konuşmada, kentin tanıtımı açısından önemli olduğunu belirttiği festivalin en iyi şekilde organize etme amacında olduklarını söyledi.
     Festivalin sadece belediyenin üstlenmesi gereken bir konu olmadığını, diğer kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütlerine de sorumluluklar düştüğünü kaydeden Vali Savur, Mayısın son haftası ile haziranın ilk haftası arasında yapılması planlanan festivali en iyi şekilde planlamanın arzusu içindeyiz. Hazırlıklarına başladığımız festivalin şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi.
     Belediye Başkanı Cemal Akın da festivalde özellikle finansman konusunda zorlandıklarını, iş dünyasından, esnaf ve kamuoyundan destek beklediklerini belirtti.
     Festival alanı ile ilgili olarak da son 2 yıl olduğu gibi Yalı Mevkisinin en uygun yer olduğu görüşünde birleşilen toplantıda festival yürütme ve mali komitesi kuruldu.
     Toplantıya Garnizon Komutanı Deniz Piyade Kıdemli Albay Mehmet Sandıklı, Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, TSO Başkanı İsmail Toksöz, kamu kurum yöneticileri ile meslek ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Bartın Kültür Sanat ve Çilek Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER