Bartın Üniversitesi Meslek Yüksek Okulunda

Bartın Üniversitesi Meslek Yüksek Okulunda baskı atölyesi açıldı


BARTIN (A.A) - Bartın Üniversitesi Meslek Yüksekokulunun bilgisayar destekli tasarım, temel sanat eğitimi ve dijital baskı atölyesi düzenlenen törenle açıldı.
     Rektör Prof. Dr. Ramazan Kaplan, açılışta yaptığı konuşmada, binalar ne kadar mükemmel olursa olsun binanın içini dolduranın bilim zihniyeti olduğunu söyledi.
     Bilim zihniyeti olmadıktan sonra, binaların mükemmel olmasının bir şey ifade etmeyeceğini aktaran Kaplan, şöyle konuştu:
     "Burada bunun güzel bir örneğini görüyoruz. Burası, Türkiyede çok az üniversitenin sahip olduğu bir atölyedir. Yeni üniversitelerin, yeni imkanlar elde etme noktasında avantajları var. Tabi öğrencilerimize düşen, bu zenginlik içerisinde güzel işler yapmak ve buradan iyi yetişmiş elemanlar olarak çıkmaktır. Eğitim gördüğünüz alan özel sektöre hitap eden bir alan olduğuna göre, iş hayatına tutunmak için elinizdeki bütün imkanları kullanmalısınız. Kendi başınıza çalışma, kendi başınıza iş yapma becerisini, güvenini kazanmalısınız. Bu da iyi donanımla oluyor."
     Kaplan, açılışın ardından dijital baskı atölyesindeki makinelerle bardak, tabak, plaket, şapka, tişört gibi yüzeylere uygulanabilen baskı çalışmalarını inceledi.
     Açılışa Rektör yardımcıları Prof. Dr. Azize Toper Kaygın ile Prof. Dr. Ali Naci Tankut ile Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Metin Tunay, dekanlar ve öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.
    
     Muhabir: Selim Bostancı/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Bartın Üniversitesi Meslek Yüksek Okulunda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER