Başbakanın Eskişehirde katıldığı düğün

Başbakanın Eskişehirde katıldığı düğün -Erdoğanın, Eskişehir programı kapsamında sürpriz yaparak düğünlerine konuk olduğu genç çift, kaçarak evlendikleri için kendilerine dargın olan gelinin anne ve babasıyla barıştı (Fotoğr


ESKİŞEHİR (A.A) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın, 24 Marttaki Eskişehir programı kapsamında Sarıcakaya ilçesinde sürpriz yaparak düğünlerine konuk olduğu Durmuş Özbal (27) ile Halime Özbal (19) çifti, kaçarak evlendikleri için kendilerine dargın olan anne ve babasıyla barıştı.
     AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamada, AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Sarıcakaya Kaymakam Vekili Tahir İğde, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Fecir Üçkaya, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan Çizmelioğlu, Alpagut Belediye Başkanı Yusuf Koca ve Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan, Erdoğanın talimatı üzerine harekete geçip genç çifti, gelinin annesi Hatice ve babası Muhterem Balaban ile buluşturdu.
     Koca, ziyarette, anne ve baba rızasıyla çıkılan yolda Allahın herkese yardımcı olacağını belirterek, genç çiftin Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğanın tavsiyelerine uyarak anne ve babalarının rızasını aldığını kaydetti.
     Durmuş ve Halime Özbal çiftinin kutlu yolda en güzel adımı attığını ifade eden Koca, büyüklerin de gençleri affederek üzerine düşen görevi yerine getirdiğini bildirdi.
     Halime Özbalın babası Balaban da Başbakan Erdoğanın tavsiyesinin kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı.
     Özbalın amcası Mehmet Ali Balaban ise Başbakan Erdoğanın hassasiyetinin kendilerini memnun ettiğine değinerek, bu işe vesile olanlara teşekkür etti.
     Damat Durmuş Özbal da kendilerine destek verdikleri için Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğana teşekkür etti.
     Konuşmaların ardından genç çifti, anne ve babalarının ellerini öptü.
    
     Muhabir: Fatih Doğan / Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Başbakanın Eskişehirde katıldığı düğün Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER