Başbakan Erdoğan, Elazığda

Başbakan Erdoğan, Elazığda -Erdoğan: Akil adamlarla ilgili sıkıntı yok. Hangi önerilerle gelirlerse değerlendiririz, önerilere açığız, biz buradayız


ELAZIĞ (A.A) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Akil adamlarla ilgili sıkıntı yok. Hangi önerilerle gelirlerse değerlendiririz, önerilere açığız, biz buradayız dedi.
     Erdoğan, Elazığ Belediye Başkanlığına gelişinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.
     Bir gazetecinin yerel seçimlerin tarihine ilişkin sorusu üzerine Erdoğan, yarın İstanbuldaki programında yerel seçimlerle ilgili önemli değerlendirmelerde bulunacağını söyledi.
     Terör sorununun çözümünde akil adamlar önerisine ilişkin soru üzerine de Erdoğan, kendisinin daha önce bu konuda herhangi bir isim zikretmediğini söyledi.
     Başbakan Erdoğan, Akil adamlar konusunda bir sıkıntı yok. Hangi önerilerle gelirlerse değerlendiririz, önerilere açığız, biz buradayız dedi.
     Başbakanlığa ait otobüsle vatandaşları selamlayarak Elazığ Belediyesine gelen Erdoğan, kendisini binaların balkonlarından ve cadde kenarlarından izleyen vatandaşlara kısa bir hitapta bulundu.
     Erdoğan, Havalimanı, olimpik yüzme havuzu ve eğitim tesislerinin açılışı için Elazığda bulunduğunu ifade ederek, Bu vesilelerle Elazığda bulunmaktan, Elazığımızla sizlerle bu heyecanı yaşamaktan büyük memnuniyet duyuyorum dedi.
     Başbakan Erdoğan, daha sonra Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ve belediye başkan yardımcıları tarafından karşılandı.
    
     Muhabir: Kadir Karakuş / Ferdi Türkten
     Yayıncı: Eda Ay
<< Önceki Haber Başbakan Erdoğan, Elazığda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER