Başbakan Yardımcısı Arınç nikah şahidi oldu

Başbakan Yardımcısı Arınç nikah şahidi oldu -Arınç: Hükümet olarak da fert olarak da evliliği her zaman teşvik ediyoruz. Evlilik dışı ilişkilerin toplum ve insanlar için zararlı olduğunu düşünüyoruz


BURSA (A.A) - Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Beşir ve Halime Tutuşun oğlu Cemil ile Timur ve Ayfer Tutuşun kızı Esra Tutuşun nikahında şahitlik yaptı.
     Arınç, bir otelde gerçekleştirilen nikah törenine katıldı.
     Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepenin kıydığı nikahta, Vali Şahabettin Harput, eski AK Parti milletvekillerinden Ali Kul, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ve işadamı Celal Çeçener, çiftin nikah şahitliğini yaptı.
     Arınç, törenin ardından, iki aileyi de tebrik etti. İnancımızda evliliğin yeri çok önemlidir diyen Arınç, şunları kaydetti:
     Örf ve adetlerimizde, özellikle de Peygamberimizin de sünneti olması nedeniyle nikaha çok önem veriyoruz. Gençler ne kadar erken yaşta evlenirse, birbirinden güzel evlatlar yetiştirirlerse, o kadar iyi olacağına inanıyorum. Toplumun temeli aile. Aileyi sağlam kılmamız lazım. Hükümet olarak da fert olarak da evliliği her zaman teşvik ediyoruz. Evlilik dışı ilişkilerin toplum ve insanlar için zararlı olduğunu düşünüyoruz. O yüzden gençlerimizin imkan buldukları zaman, nasip de olursa evlenmeleri bizim için çok önemli. Çünkü insanlar huzur buluyorlar, sorumluluk alıyorlar. Toplumda büyük felaketler, sıkıntılar olabilir. Biz bütün bunlara güçlü bir aile kurumuyla karşılık verebiliriz. Sayın Başbakan bu konuda her zaman tavsiyede bulunuyor. Ben sayı vermiyorum. Allah gönüllerince, hayırlı evlatları bu evliliğe nasip etsin.
     Arınçın konuşmasının ardından Kul, dua etti. Daha sonra da Arınç, evlilik cüzdanını Kula verdi. Kul da Arınçın isteği üzerine cüzdanı geline teslim etti.
    
     Muhabir: Harun Kaymaz / Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Başbakan Yardımcısı Arınç nikah şahidi oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER