Başbakan Yardımcısı Arınç: Basın

Başbakan Yardımcısı Arınç: Basın hayatımızda güçlü soluklara ihtiyacımız var


BURSA (A.A) - Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Basın hayatımızda güçlü soluklara ihtiyacımız var dedi.
     Arınç, Yeni Başkent Gazetesi Bursa Temsilciliğinin açılış töreninde yaptığı konuşmada, Bursanın en güzel yerinde, kullanışlı bir binada, yayın hayatını yıllarca devam ettiren, her yılı başarılarla dolu bir gazetenin temsilciliğini açtıklarını söyledi.
     Yeni Başkent Gazetesinin doğru habercilik çizgisini hiç bozmadığını belirterek, Basın hayatımızda güçlü soluklara ihtiyacımız var ifadelerini kullandı.
     Gazetenin kurucusu Ali Palayı tebrik eden Arınç, Doğru haberciliği kendisine ilke edinmiş bir arkadaşımızın Bursada ve Türkiyenin bazı şehirlerinde gazetesine temsilcilik açması takdir edilecek bir davranıştır. Yerel medya, bölgesel medya olmanın yanında gerçekten haberleriyle ses getiren, yorumlarıyla ses getiren, çok önemli konuları dosyalar halinde okuyucularına sunan bir başkent gazetesi ile karşı karşıyayız diye konuştu.
     Arınç, gazetenin başarılarının devamını dileyerek, Yüzlerce, binlerce emsali içerisinde ayrı bir yeri olan, başarı grafiği hep yüksekte olmuş bir gazetenin temsilciliğindeyiz. Daha nice yıllar, bu başarılarla kendilerinden söz ettirmelerini diliyorum dedi.
     Konuşmaların ardından Arınç ve beraberindekiler, gazete temsilciliğinin açılış kurdelesini kesti.
     Törene, Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve davetliler katıldı.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Başbakan Yardımcısı Arınç: Basın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER