Başbakanlık Yatırım ve Destek Ajansından

Başbakanlık Yatırım ve Destek Ajansından Pazaryerinde inceleme -Ajans heyeti, Organize Sanayi Bölgesinde inceleme yaptı


BİLECİK (A.A) - Başbakanlık Yatırım ve Destek Ajansı heyeti, Pazaryeri ilçesinde incelemelerde bulundu.
     Ajansın proje direktörleri Mustafa İlbeyli ve Ahmet Burak Dağlıoğlu, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Sezgin, İl Genel Meclisi üyeleri Nazmi Ceyhan ve Hüseyin Ünal ile Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) inceleme yaptı.
     Yalçın, 2010 yılında Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansının (BEBKA) faaliyete başlamadığını ve bölünmüş yolun kent merkezine 7 kilometre uzaklıkta olması nedeniyle kentin keşfedilemediğini söyledi.
     Ne kadar zenginlik olursa olsun gerekli tanıtım yapılmadığı takdirde bunların gün yüzüne çıkamayacağı bu düşüncesiyle 2010da Başbakanlık Yatırım ve Destek Ajansını ziyaret ettiğini hatırlatan Yalçın, burada Pazaryerinin sanayi, tarım ve turizm potansiyelini anlattığını bildirdi.
     Yalçın, Yatırım Daire Başkanı Arda Ermutun, kentin zenginliklerini yerinde görmek amacıyla İlbeyli ve Dağlıoğlunu görevlendirdiğini dile getirerek, şöyle konuştu:
     Başbakanlık yatırımlarında OSBnin adının geçmesi, bundan sonraki süreçte sanayinin ilçemize gelmesi bakımından çok büyük önem teşkil etmektedir. Kentin sanayi ilçesi olma yolundaki düşüncelerinin olumlu bir şekilde yürümesi ve dönemimizde 3 sanayi kuruluşunun üretime geçmesi, yatırımcı kuruluşların inşaat halinde ve proje aşamasında olması, ilçemiz istihdamına katkı sağlayacaktır.
    
     Muhabir: İbrahim Öztosun / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Başbakanlık Yatırım ve Destek Ajansından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER