Başiskele Belediyesi, Kurban Bayramında 45 personelle

Başiskele Belediyesi, Kurban Bayramında 45 personelle hizmet verecek


KOCAELİ (A.A) - Başiskele Belediyesi, Kurban Bayramında 45 personelle hizmet verecek.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğündeki 45 kişilik ekibin iş makineleriyle kurban atıklarını toplayacakları, evsel atıklar ile geri dönüşüm atıklarının da bayram süresince düzenli olarak toplanacağı belirtildi.
     Nöbet sistemiyle çalışacak olan temizlik, park ve bahçeler, zabıta müdürlüğü ile çağrı merkezi birimlerinin 4 günlük bayram süresince vatandaşların istek ve yardımlarına cevap vereceği ifade edilen açıklama, şöyle devam etti:
     Bayram süresince Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tam vardiya çalışacak ve kesim yapılan noktalardan hayvan atıkları düzenli olarak toplanacak, oluşturulan 3 kişilik ekip ise vatandaşlara kaçan hayvanlarını yakalamada yardımcı olacak. Zabıta müdürlüğü ekipleri ve veteriner hekimler de denetim yapacak. Çağrı merkezi ise vatandaştan gelen tüm çağrılara cevap vererek diğer ekipler arasında koordinasyonu sağlayacak.
     Öte yandan, Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı cenaze hizmetleri de mesai yapacak. Mezarlık işleri ise büyük mezarlıklarda kabristanları ziyarete gelen vatandaşlara yardımcı olacak, kabristanlıklara dikilmek için 5 bin adet kasımpatı çiçeği dağıtacak. Vatandaşlar bayram süresince belediyenin görev ve sorumluluk alanına giren her konudaki istek ve şikâyetleri ile ilgili olarak belediyeye şahsen başvurabilecekleri gibi 444 41 10 ve 343 20 20 numaralı telefonu da arayabilecekler.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Başiskele Belediyesi, Kurban Bayramında 45 personelle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER