Başkan Akdoğandan belediye personeline iftar yemeği

Başkan Akdoğandan belediye personeline iftar yemeği


NİĞDE (A.A) - Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, belediye personeli ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
     Özbelde Kızıl Elma Parkında verilen yemeğe, belediye meclisi üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları Cengiz Ecemiş, Yakup Yerlikaya ve Mustafa Yiğit ile belediye personeli katıldı.
     Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyen ve yaklaşan Ramazan Bayramını kutlayan Akdoğan, Bu katılım bizim iyi bir aile olduğumuzu, birlik ve beraberlik içerinde halka hizmet etme yolunda her gün bir önceki güne göre daha iyi işler yaptığımızı gösteriyor. 2012 yılında özverili çalışmalarınız sonucu Niğdede çok önemli projelerin altına imza atıyoruz. Niğdenin çehresi değişiyor ve insanların belediyemize bakış açısı değişiyor. Biz sadece emir komuta zinciri içerisinde yapılacakların talimatını veriyoruz ama işin asıl mimarları çalışanlarımızdır. Tüm belediye personeline teşekkür ediyorum dedi.
     Çalışanların haklı olduğu konuda her zaman yanlarında bulunduklarını vurgulayan Akdoğan, Şimdiye kadar hiçbir kardeşimizi mağdur etmedik ve bundan sonra da öyle olacak. Tabi burada bir çerçeve var. Herkes işini doğru dürüst yaptığı müddetçe her zaman çalışanımızın yanında olacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Başkan Akdoğandan belediye personeline iftar yemeği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER