Başkan Altepeden geçmiş olsun ziyareti

Başkan Altepeden geçmiş olsun ziyareti -Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bulgaristanda yapılan Hak ve Özgürlükler Hareketi kongresinin ardından kalp spazmı geçiren Bal-Göç Başkanı Doç. Dr. Yüksel Özkanı ziyaret et


BURSA (A.A) - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bulgaristanda yapılan Hak ve Özgürlükler Hareketi kongresinin ardından kalp spazmı geçiren Bal-Göç Genel Başkanı Doç. Dr. Yüksel Özkanı ziyaret etti.
     Başkan Altepe, beraberindeki Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar ve Başkan Danışmanı Fahreddin Yıldırım ile birlikte Özkanı evinde ziyaret etti.
     Altepe, Özkana geçmiş olsun dileğinde bulunurken, Özkan da bu ziyaretin kendisini mutlu ettiğini söyledi.
     Bal-Göç Başkanı Doç. Dr. Yüksel Özkan, Bulgaristanda yapılan ve Ahmet Doğana yönelik suikast girişiminin de yaşandığı olaylı kongrenin hemen ardından kalp spazmı geçirmiş, Sofyada kaldırıldığı hastanede anjiyo olan Özkanın yüzde 90ı tıkalı olduğu belirlenen bir damarına da stent takılmıştı.
     Özel bir ambulans uçakla Türkiyeye getirilen ve tedavisinin ardından sağlık durumu normale dönen Özkan, halen evinde istirahat ediyor.
    
     Muhabir: Burak Akay
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Başkan Altepeden geçmiş olsun ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER