Başkan Evcilmen, Kent Konseyinin konuğu oldu

Başkan Evcilmen, Kent Konseyinin konuğu oldu


ANTALYA (A.A) - Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerinin düzenlediği toplantıya katıldı.
     Başkan Evcilmen, burada yaptığı konuşmada, Zeytinköyde hem kentsel hem sosyal dönüşüm projeleri üzerine çalıştıklarını ve bu çalışmaların çoğunu tamamladıklarını belirtti.
     Bölgede, anaokulu ve ilköğretim okulu yaptıklarını anlatan Evcilmen, bunun yanı sıra Kültür ve Toplum Merkezinin temelini attıklarını ve bölgeye yeni parklar kazandırdıklarını kaydetti.
     Zeytinköyün pazar ihtiyacını karşılamak için çok fonksiyonlu kapalı pazar yapmayı planladıklarını ifade eden Evcilmen, bölgenin gelişmesi için belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını bildirdi.
     Yürütme kurulu üyelerinin sorularını yanıtlayan Evcilmen, Zeytinköyde bir kentsel dönüşüm başlattık. Artık Zeytinköy makus talihini yeniyor. Şu ana kadar 28 kilometre asfalt, kaldırım ve yol yaptık. Hak sahiplerine tapularını verdik diye konuştu.
     Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt ise Muratpaşa Belediyesinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, bugüne kadar belediye ile birçok ortak projede beraber çalıştıklarını ve bunun en son örneğinin Al Yazma Anıtı olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Başkan Evcilmen, Kent Konseyinin konuğu oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER