Başkan Fadıloğlu, halk oyunları topluluğu üyelerini

Başkan Fadıloğlu, halk oyunları topluluğu üyelerini ödüllendirdi


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kuruluşunun ilk yılında il ve bölge şampiyonu olarak katıldığı Türkiye Şampiyonasında 16 takım arasında dördüncülük elde eden Şehitkamil Belediyespor Halk Oyunları Topluluğu sporcularını, madalya ve teşekkür şiltiyle ödüllendirdi.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen törene Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Başkan Yardımcıları Murat Özgüler, Lebriz Keçeci Güzelbey, Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız ile sporcular ve sporcu velileri katıldı.
     Ödül töreninde şampiyon sporculara seslenen Başkan Fadıloğlu, Sezon boyunca elde edilen tüm başarılar elbette ki sportif açıdan büyük bir önem arz ediyor. Ama bundan daha önemlisi sizlerin aracılığı ile Gaziantep halk kültürünün, halk oyunlarının tüm Türkiye tanıtılmış olmasıdır dedi.
     Başkan Fadıloğlu, gelecek nesillere bırakılacak en büyük hazinelerden birinin kültür, örf ve adetler olduğunu belirterek, nesilden nesile öğretilerek, anlatılarak aktarılan bu unsurların yaşatılmasının en büyük başarı olduğunu vurguladı.
     Ödül töreni sırasında Şehitkamil Belediyespor Kulübü Halk Oyunları Antrenörü Sait Koca da Türkiye Halkoyunları Federasyonu Başkanlığı adına Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğluna Türkiye şampiyonası teşekkür ve katılım belgelerini takdim etti.
     Halkoyunları topluluğu sporcuları kendilerini sezon boyunca yalnız bırakmayan Başkan Fadıloğlu ve ekibine teşekkürlerini Başkan Fadıloğlunun sevdiği türküleri söyleyerek iletti.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Başkan Fadıloğlu, halk oyunları topluluğu üyelerini Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER