Başkan Özhasekiye ziyaretler

Başkan Özhasekiye ziyaretler


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, çeşitli sivil toplum örgütü ve öğrenci temsilcilerini makamında kabul ederek ayrı ayrı görüştü.
     Başkan Özhasekinin ilk ziyaretçileri Oto Galericiler Sitesinde yapılan seçimle başkanlığa getirilen Ekrem Şimşek ve yeni yönetimi oldu. Ziyarette, Oto Galericiler Sitesi Başkanı Ekrem Şimşekten site hakkında bilgiler alan Başkan Özhaseki, yeni yönetime başarılar diledi.
     Oto Galericiler Sitesi Başkanı Ekrem Şimşek ise, aynı zamanda Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı olduğunu da hatırlatarak, Başkan Özhasekinin desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini ifade ederek teşekkür etti.
     Başkan Özhasekinin diğer ziyaretçileri Melikşah Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü Başkanı Büşra Taşçı ve beraberindeki öğrenciler oldu.
     Ziyarette üniversitelerini Türkiyeye en iyi şekilde tanıtma amacında olduklarını ifade eden Genç Girişimciler Kulübü Başkanı Büşra Taşçı, Türkiyede bir ilke imza atıp rektörümüz ve dekanımızın da desteği ile 1. Ulusal İşletmecilik Öğrenci Kongresi düzenleyeceğiz dedi.
     Türkiyenin her yerinden üniversite öğrencilerini Kayseride ağırlayacaklarını kaydeden Taşçı, 2 gün sürecek kongreleri hakkında Başkan Özhasekiye bilgiler verdi.
     8-9 Mart tarihlerinde gerçekleşecek kongrede Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesini de tanıtmak istediklerini ifade eden Taşçı, bu konuda Başkan Özhasekiden destek istedi.
     Başkan Özhaseki de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, kongre için gereken desteği vereceklerini kaydetti.
     Özhaseki, bu tür etkinliklerin öğrencilerin sosyalleşmesi ve kendilerine olan güveni arttırması bakımından önemli olduğunu belirterek, Sadece okulda ders çalışıp okulu bitirmek hayata atılmak için yeterli olmuyor. Bu tür sosyal faaliyetlerle hayata atılmış olursunuz. Bu faaliyetlerin ucunu bırakmayın. Sosyal olun, çevrenizle etkili olun, kitap okuyun, arkadaş çevrenizi geniş tutun. Organizasyon faaliyeti başlı başına bir iştir dedi.
     Daha sonra KTO Başkan adayı Mahmut Hiçyılmaz, Başkan Özhasekiye bir ziyarette bulundu. Hiçyılmaz, 17 Şubatta yapılacak KTO seçimi hakkında Başkan Özhasekiye bilgiler verdi.
     KTOnun meclis yapısının çok iyi olması halinde yapılacak icraatların da iyi olacağını belirten Hiçyılmaz, bu konuda ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.
     Başkan Özhaseki de, seçimlerin Kayseri için hayırlı olması temennisinde bulunarak sivil toplum örgütlerinin önemine dikkat çekti. Seçimlerin olgunluk içerisinde geçmesini dileyen Başkan Özhaseki, Hiçyılmaza seçim sürecinde başarılar diledi.
     Günün son ziyaretçileri ise, E Haber TV Genel Yayın Yönetmeni Hamdi Altuntaş ile kanalın yeni sahipleri Hüseyin Eryılmaz ve İskender Belük oldu.
     Hayırlı olsun dileklerini ifade eden Başkan Özhaseki, konuklarıyla güncel konulara dair görüş alışverişinde bulundu.
    
     Muhabir: Hakan Can Şahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Başkan Özhasekiye ziyaretler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER