Başkan Tütüncüye, yabancı öğrencilerden ziyaret

Başkan Tütüncüye, yabancı öğrencilerden ziyaret


ANTALYA (A.A) - "Dünyanın Sekizinci Harikası Benim Şehrimde" isimli Avrupa Birliği projesi kapsamında İspanya, Polonya ve İrlandada Antalyaya gelen öğrenci ve öğretmenler, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncüyü makamında ziyaret etti.
     Başkan Tütüncü, burada yaptığı konuşmada, öğrencilerin çok güzel bir projeyi gerçekleştirdiklerinin belirterek, gençlerin bu projelerin içerisinde yer almalarını çok anlamlı bulduğunu söyledi.
     Bu tip projelerin faydalı olacağını kaydeden Tütüncü, "Bunlardan birincisi, yeryüzünün değişik coğrafyasındaki tarihi ve kültürel birikimi görme imkanımız oluyor. Diğer bir faydası da ulusların, toplumların birbirlerini, sosyal hayatlarını tanımalarını sağlıyor. Aynı zamanda ciddi manada tecrübe paylaşımı sağlıyor" dedi.
     Türkiyenin çok önemli tarihsel ve kültürel birikime sahip olduğunu ifade eden Tütüncü, "Antalya medeniyetlere bin yıl boyunca ev sahipliği yapmış çok önemli bir şehir. Dolayısıyla bu ve bu tip çalışmaları çok önemsiyorum ve sizlere başarılar diliyorum" diye konuştu.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Leyla Ataman Koyuncuoğlu
<< Önceki Haber Başkan Tütüncüye, yabancı öğrencilerden ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER