Başkan Tütüncü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Başkan Tütüncü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarıyla buluştu -Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: -"İlk günden itibaren belediyeciliği bir takım çalışması olarak gördük. Ortak aklı harekete geçirmeye gayret gösterdik" (Fotoğrafl


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi.
     Sakarya Bulvarındaki şantiye binasının bahçesindeki yemeğe, Başkan Hakan Tütüncü, Başkan Yardımcıları Mesut Kocagöz, Ömer Ali Acar, birim müdürleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğünün tüm personeli ve diğer belediye çalışanları katıldı.
     Yemek, Hatay Reyhanlıda terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden vatandaşlar, şehitler ve çalışmaların kazasız yapılması için edilen duayla başladı. Yemekte konuşma yapan Başkan Tütüncü, çalışanlarıyla sürekli bir araya gelen, onlarla hizmetleri istişare eden, aynı ortamı paylaşan ve danışmayı esas alan bir yönetim anlayışıyla hareket ettiklerinin altını çizdi.
     Hizmetteki başarının temelinde bu anlayışın yattığına işaret eden Tütüncü, şöyle konuştu:
     "İlk günden itibaren belediyeciliği bir takım çalışması olarak gördük. Ortak aklı harekete geçirmeye gayret gösterdik. Bir takımın mensubu olmanın verdiği özgüvenle hizmet yolculuğuna çıktık. Cenab-ı Allahın yardımı ve halkımızın da hayır duası ile Kepezde güzellikler ortaya koyduk."
     Tütüncü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarının başarılı performansını kutladı.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Başkan Tütüncü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER