Başkan Ünvere Külliye Koruma Derneğinden plaket

Başkan Ünvere Külliye Koruma Derneğinden plaket


NEVŞEHİR (A.A) - Damat İbrahimpaşa Külliyesi Koruma ve Onarma Derneği Başkanı Levent Ünal başkanlığındaki heyet, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünveri ziyaret ederek, külliyenin korunması ve düzenlenmesine yönelik yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.
     Damat İbrahimpaşa Külliyesi Koruma ve Onarma Derneği yönetim kurulu üyeleri Emin Fırsatvermez, Hüseyin Altınışık, Cengiz Gülenin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Ünver, Nevşehir Belediyesinin yara saran bir kurum olma özelliğini kazandığını belirtti.
     Ünver, Kimin ne ihtiyacı varsa imkanlarımız ölçüsünde karşılamaya çalışıyoruz. Okullarda, sokaklarda, camilerde yani her şey bizim, onun için bir ayrımımız yok. Dışarıdan Nevşehiri ziyaret eden bir kişi bir camimizi, bir okulumuzu ziyaret ettiğinde Belediye kötü veya cami kötü demeyecek. Nevşehirli bir camiye bir okula bakamıyor diyecek. Onun için ben Nevşehire öyle bir yafta koydurmam. Elimizden ne geliyorsa, hangi imkanlarımız mevcutsa, halkımızın ortak yararlandığı merkezlerin düzenlemesini de yerine getiririz dedi.
     Daha sonra Dernek Başkanı Ünal, Damat İbrahimpaşa Külliyesinin çevre düzenlenmesi ve donanım çalışmalarına yaptığı katkılardan dolayı Başkan Ünvere derneğin teşekkür plaketini verdi.
    
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Başkan Ünvere Külliye Koruma Derneğinden plaket Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER