Başkan Yıldırımdan partililere brifing

Başkan Yıldırımdan partililere brifing


KAYSERİ (A.A) - Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililere hizmetlerini tanıttı.
     Yıldırım, İl Genel Meclisi Başkanı Saadettin Aydın ve konuklarına, Ali Dağı eteğinde yapımı süren yamaç paraşütü iniş pistini, Mevlana Mahallesindeki Selçuklu Kültür Evi inşaatını, Ali Saip Paşa Sokak Sağlıklaştırma Projesi çalışmaları ile Gölbaşı Meydanındaki düzenlemeyi göstererek, bilgi verdi.
     Yıldırım, görevde olduğu 8 yılda çalışmalarını ilçe sınırları dışına taşıdıklarını belirterek, Başakpınar ve Kuruköprüdeki hizmetleri anlattı.
     Sıcak ve soğuk asfalt arası yeni bir malzeme üretmek için makine aldıklarını belirten Yıldırım, Deneme üretimine geçtik. Seri şekilde sahaya girilerek, gelecek yılın sonuna kadar yukarı mahalleler de dahil toprak yol kalmayacak dedi.
     İl Genel Meclisi Başkanı Saadettin Aydın da, çalışmalarıyla ilgili şu bilgileri verdi:
     Talasın 11 köyünün altyapısı tamamlandı, üst yapısıyla ilgili çalışmalar da tamamlanmak üzere. Her köy 7 bin ile 10 bin metrekare arasında değişen kilitli parkeye kavuştu. Bütün köylerin ana yolları asfaltlandı ve su sıkıntısı yok. Bu yıl ki 40 bin liralık bütçeye 20 bin lira ek bütçe koyduk. Bu bütçeyle ağır geçen kış şartlarında bozulan köy yolları onarılacak. Geçen yıl 1 milyon metrekare kilit parke döşendi. Bu yıl ek bütçeyle birlikte 600 bin metrekare kilitli parke yapılacak. Bunun 300 bin metrekaresinin ihalesi yapıldı dedi.
    
     Muhabir: Doğan Koca / Yemliha Kurt
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Başkan Yıldırımdan partililere brifing Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER