Başkent güne temiz uyanıyor

Başkent güne temiz uyanıyor


ANKARA (A.A) - Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri, gündüz saatlerinde vatandaşlara rahatsızlık vermemek için kaldırım ve yol temizliğini gece geç saatlerde yapıyor.
     Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kent Estetiği Daire Başkanlığına bağlı temizlik ekipleri, yaz aylarında Başkentin cadde, bulvar ve kaldırımlarını temizliyor.
     Gece geç saatlerde temizlik çalışmalarına başlayan ekipler, bulvar ve caddelerden kaldırımlara, köprülerden köprü korkuluklarına, tünellerden yaya alt geçitlerine, bariyerlerden heykellerin çevrelerine kadar Ankaranın dört bir tarafını temizliyor. Ekipler, yoğunluk yaşanan gündüz saatlerinde vatandaşlara rahatsızlık vermemek ve trafiğe engel oluşturmamak için kaldırım ve yol temizliğini gece geç saatlerde yapıyor.
     Kent Estetiği Dairesi yetkilileri, çöp toplama alanların da dezenfekte işlemlerini gerçekleştirerek, duvarlara ve köprülere yazılan yazıları da sildiklerini ve Başkentte görüntü kirliliği oluşturan her şeyi temizlemeye gayret ettiklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Merve Yıldızalp
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Başkent güne temiz uyanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER