Basketbol

Basketbol -Hacettepe Üniversitesi Spor Kulübü, Exnex firması ile 1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı


ANKARA (A.A) - Beko Basketbol Ligi takımlarından Hacettepe Üniversitesi Spor Kulübü, spor giyim markası Exnex ile 1 yıllık sponsorluk sözleşmesi imzaladı.
     Hacette Üniversitesi Spor Salonunda düzenlenen imza töreninde, kulüp başkanı Hakan Hamdi Çelik, yönetim kurulu üyesi Ali Çelik ve Exnex Genel Müdürü Ahmet Okyar hazır bulundu.
     İmza töreninde konuşan kulüp başkanı Çelik, Exnex firması ile yaptıkları sponsorluk anlaşmasının uzun yıllar sürmesini temenni ederek, İnşallah ilerleyen yıllarda da kulübümüzün başarılarıyla orantılı olarak sponsorluk anlaşması devam eder. Exnex firmasının jestine bizde sembolik bir jestle karşılık verdik. Bugün Ankarada başlayacak özel basketbol turnuvasının adını Exnex Kupası olarak belirledik dedi.
     Exnex Genel Müdürü Ahmet Okyar ise birlikteliğin iki taraf için de memnuniyet verici olmasını dileyerek, kupa jesti için teşekkür etti.
     Bu arada, anlaşma çerçevesinde Exnex firması, Hacettepe Üniversitesi Spor Kulübünün maç ve antrenman kıyafetlerini 1 yıl boyunca ücretsiz olarak karşılayacak.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER