Basketbol: Beko Basketbol Ligi

Basketbol: Beko Basketbol Ligi -Banvit oyuncuları, 2013 takviminde yer aldı


BALIKESİR (A.A) - Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvitin oyuncuları, bir proje kapsamında 2013 takviminde yer aldı.
     Banvit Basketbol Kulübünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Banvitin, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bandırma Şubesi ile 6 yıldır yürüttüğü Kızlar Banvitle Okula burs programındaki öğrencilerle oluşturulan takvim çalışmasına, basketbol takımının oyuncuları destek verdi.
     Profesyonel bir ekiple yapılan, oyuncuların yer aldığı tasarım ve fotoğraf çalışmaları sonucunda renkli kareler ortaya çıktı. Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu Tesislerinde gerçekleştirilen çekimlere kız öğrenciler de katıldı.
     Takvimler, Banvit Basketbol Kulübünde satışa sunuldu. Elde edilecek gelir, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bandırma Şubesine bağış olarak aktarılacak.
     Banvit Basketbol Kulübü Genel Menajeri Turgay Çataloluk, kulüp olarak her yıl bu takvimin oluşmasına destek vermekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Bu yılki çekimlerde daha önceki senelerde olduğu gibi oldukça keyifli geçti. Böyle bir projenin içinde yer almaktan dolayı gururluyuz. Geliri, proje kapsamındaki küçük kız çocuklarımızın okul ihtiyaçları için kullanılacak olan takvimlerimize ilginin büyük olacağını umut ediyoruz dedi.
     Proje kapsamında halen 100 kız öğrenci eğitimle ilgili mali ihtiyaçları yanında sosyal anlamda da destekleniyor ve düzenlenen aktivitelerle kişisel gelişimlerine de katkıda bulunulması hedefleniyor.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Basketbol: Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER