Gençlere proje çağrısı

Gençlere proje çağrısı -Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci: Ne kadar proje yaparsak o kadar başarılı oluruz


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ne kadar çok proje üretilirse, o kadar çok başarılı olunabileceğini söyledi.
     Ahi Evran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde düzenlenen Aktif Vatandaşlık ve Gençlerin Demokrasideki Rolü adlı konferansta konuşan Bahçeci, belediye olarak gençlere büyük önem verdiklerini ifade etti.
     Avrupa Birliği sürecinde bir ülke olarak, yapılan her işin, atılan her adımın projelendirilmesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Bahçeci, şöyle konuştu:
     Özellikle bölgesel alanda kalkınma ajansları kurularak hizmetin daha yerel olması, seçilmiş ve atanmış idareciler tarafından bir amaç uğruna benimsenmesi yerel bölgelerin gelişmesi için önemli bir adımdır. Bu kapsamda ne kadar proje yaparsak o kadar başarılı oluruz. Bu aşamada da gençlerin biz siyasete atılmasını önemsiyoruz. Proje geliştirmelerini istiyoruz.
     Dünyada siyaset yaşının daha da aşağılara düştüğünü dile getiren Bahçeci, Genç nüfusun siyasette aktif olarak yer alan, inisiyatif alarak söz sahibi olmaları gerekiyor. Ben de siyasete atıldığımda çok genç yaştaydım. Bunu dezavantajları ve avantajları oldu. Siyasetçi olmak çok büyük emek ve zaman isteyen bir iş. Belediye başkanı olarak bir sürü sorumluluklarımız var dedi.
     Konferansa, öğretim üyesi ve görevlileri ile birlikte çok sayıda öğrenci dinledi.
    
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Gençlere proje çağrısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER