Basketbol: Maçın ardından

Basketbol: Maçın ardından -Tarsus Belediyesi Baş Antrenörü Orak: Son periyotta ortaya koyduğumuz mücadeleyle galip gelen taraf olduk -Homend Antakya Belediyesi Baş Antrenörü Acer: Bu mağlubiyetten ders çıkarıp önümüzdeki ma


MERSİN (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde Homend Antakya Belediyesini 69-64 yenen Tarsus Belediyesinde, başantrenör Olcay Orak, Son periyotta ortaya koyduğumuz mücadeleyle galip gelen taraf olduk dedi.
     Orak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zor bir rakibe karşı mücadele verdiklerini ifade etti.
     Maça iyi hazırlandıklarını kaydeden Orak, şöyle devam etti:
     Sert geçeceğine inandığımız maça çok iyi hazırlandık. Hatalarımız da oldu ama kazanmasını bildik. Son periyoda kadar baş başa giden bir oyun ortaya çıktı. Son periyotta ortaya koyduğumuz mücadeleyle galip gelen taraf olduk. Daha iyi olabilirdi, bundan sonraki çalışmalarımız takımımızı daha iyi noktalara taşımak için olacak.
     Homend Antakya Belediyesi Başantrenörü Hakan Acer ise mücadele anlamında takımdan memnun olduğunu söyledi.
     Kazanmaları gereken bir maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren Acer, Maçın kırılma anlarında istediğimiz gibi oynayamadığımız için kaybettik. Rakibi galip geldiği için kutluyorum. Biz de bu mağlubiyetten ders çıkarıp önümüzdeki maçlarda daha iyi bir oyun ortaya koyarak mücadelemizi sürdüreceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Volkan Kaşik / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Basketbol: Maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER