Basketbol: Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası

Basketbol: Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası -Tarsus Belediyesi Antrenörü Yeğin: -Kazandık ama iyi mi oynadık- Tabii ki hayır -Mersin Büyükşehir Belediyesi Antrenörü Yıldızoğlu: -Bitime 15-17 saniye kala yaptığımız hata olma


KÜTAHYA (A.A) - Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası A Grubunda Mersin Büyükşehir Belediyesini 54-53 yenen Tarsus Belediyesinin antrenörü Erdal Yeğin, Maçı kazandık ama iyi mi oynadık- Tabii ki hayır dedi.
     Yeğin, maç sonrası yaptığı açıklamada, henüz ligin başlamadığını hatırlatarak, hazırlık dönemini tamamladıklarını, ancak yeni gelen her oyuncuyla Farklı bir boyut kazandıklarını söyledi.
     Bu maçta oyuncularının performansından memnun olmadığını belirten Yeğin, şöyle konuştu:
     Maçı kazandık ama iyi mi oynadık- Tabii ki hayır. Bir turnuva oynuyoruz ve insanların üzerinde ilk gün baskısı var. Bir sayıyla galip geldik. Mersin de kazanabilirdi. Onları mücadelelerinden ötürü kutluyorum. Artık yarına bakmamız gerekiyor. Ceyhan ile oynayacağız. Onlar da iyi ve kaliteli bir takım. Kazanmamız gereken bir maç.
    
     -Mersin Büyükşehir Belediyesi cephesi-
    
     Mersin Büyükşehir Belediyesi Antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu da takımda eksiklikler olduğu düşüncesine katılmadığını belirtti.
     Eksikliklerin mazeret olmaması gerektiğini dile getiren Yıldızoğlu, şunları kaydetti:
     Sahaya takım olarak çıktık ve takım olarak kaybettik. Bitime 15-17 saniye kala yaptığımız hata olmasa maçı kaybetmeyecektik. Eksiklik mazeret değil, rakibimizin bizden fazla aldığı 18 ribaund için çözüm üretemedik. Hücum ribaundlarında üstünlük kurdular. Oyunu dengeleyemedik. Rakibimizi tebrik ediyorum, ancak henüz bir şey bitmedi. İki maçımız daha var.
    
     Muhabir: Hadi Şengül / Sedat Gök / Musa Samur
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Basketbol: Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER