Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi

Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi -Kayseri KASKİ Genel Menajeri Ahmet Bozbey: -Galatasarayı hem deplasmanda, hem de sahamızda yenmenin mutluluğunu yaşıyoruz


KAYSERİ (A.A) - Kayseri KASKİ Genel Menajeri Ahmet Bozbey, Galatasarayı hem deplasmanda, hem de sahalarında yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.
     Bozbey AA muhabirine yaptığı açıklamada, 72-68 kazandıkları Galatasaray maçıyla ligde geride kalan 16 hafta sonunda lider Fenerbahçenin ardından ikinci sıraya yükseldiklerini hatırlattı.
     Galatasaray galibiyetinin 7 Şubatta Slovakyada MBK Ruzomberok ile oynayacakları FIBA Kadınlar Avrupa Kupası yarı final ilk maçı öncesi büyük moral olduğunu dile getiren Bozbey, şöyle konuştu:
     Galatasaray, ligin çok üzerinde bir takım. FIBA Kadınlar Avrupa Liginde de başarılı ilerliyor. Ama biz de kötü bir takım değiliz. Kağıt üzerinde herkes Galatasarayı favori gösterir, ancak maç sahada kazanılır. Biz de bunu yaptık. Çok iyi mücadele ettik ve haklı bir galibiyet aldık. Galatasarayı hem deplasmanda, hem de sahamızda yenmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ligde hedefimiz ilk üç içerisinde yer almak. İlerleyen haftalarda lig lideri Fenerbahçeyi de konuk edeceğiz. Biz iyi konsantre olduğumuz maçlardan galibiyetle ayrılıyoruz. Bundan sonra da aynı şekilde başarılı sonuçlar almak için yoğun şekilde çalışacağız.
     Ahmet Bozbey, MBK Ruzomberok maçı hazırlıklarına bugün yapacakları antrenmanla başlayacaklarını belirtti.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER