Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi

Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi -Adana BOTAŞ Genel Menajeri Kutlu: -Samsun Basketbol maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz


ADANA (A.A) - Adana BOTAŞ Genel Menajeri Abdullah Kutlu, Samsun Basketbol maçını kazanarak çıkışa geçmek istediklerini söyledi.
     Kutlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın sahalarında karşılaşacakları Samsun Basketbol maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladıklarını ifade etti.
     Rakipleriyle ligin ilk yarısında yaptıkları maçı kazandıklarını hatırlatan Kutlu, Hedefimiz yine kazanmak. Samsun Basketbol maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz dedi.
     Kutlu, takımda Korel Enginin dışında eksik ve sakat olmadığını belirterek, Korel Enginin de maça yetiştirilmeye çalışıldığını kaydetti.
     Kutlu, tüm Adanalıları maça beklediklerini de sözlerine ekledi.
     Takım kaptanı Courtney Paris ise Samsun Basketbol maçını kazanmak istediklerini bildirdi.
     Paris, Takım olarak Samsun Basketbol maçına hafta içindeki antrenmanlarımızda çok iyi hazırlandık. Adana BOTAŞ olarak yeniden bir çıkış yakalamak istiyoruz. Bu anlamda da yarın oynayacağımız Samsun Basketbol karşılaşmasından galip ayrılarak taraftarımızı sevindirmek istiyoruz. Bu önemli maçımızda Adanalıları salonda görmek istiyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Volkan Kaşik
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER