Başpehlivan altın kemerini babasının mezarına götürdü

Başpehlivan altın kemerini babasının mezarına götürdü -651. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivan Ali Gürbüz, kendisi gibi başpehlivan olan ve 1989 yılında hayatını kaybeden babası Recep Gürbüzün mezarını ziyaret ederek dua ett


ANTALYA (A.A) - 651. Tarih Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde başpehlivan olan Ali Gürbüz, altın kemeriyle kendisi gibi Kırkpınarda başpehlivan olan ve 1989 yılında hayatını kaybeden babası Recep Gürbüzün mezarını ziyaret etti.
     Başpehlivan Ali Gürbüz, babasının memleketi Elmalı ilçesi girişinde davul zurnayla karşılandı. Kendisini karşılayan vatandaşlarla tek tek tokalaşan Gürbüz, bir kamyonete binerek ilçe merkezinde vatandaşları selamladı.
     Gürbüz, daha sonra kendisi gibi Kırkpınarda başpehlivan olan ve 1989 yılında hayatını kaybeden babası Recep Gürbüzün mezarını ziyaret ederek dua etti.
     Ali Gürbüz buradan Elmalı Belediyesi Mehteran Takımı eşliğinde şehir merkezinde yürüyerek vatandaşları selamladı. Kendisi için belediye binası önünde düzenlenen törene katılan Gürbüz, burada yaptığı konuşmada, Elmalı Belediye Başkanı Hüseyin Altıntaşa desteklerinden dolayı teşekkür etti. Gürbüz, seneye de başhephilvan olup altın kemeri ebediyen Elmalıya getirmek istediğini dile getirdi.
     Törenin sonunda Başkan Altıntaş tarafından Gürbüze 15 Cumhuriyet altını hediye edildi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Başpehlivan altın kemerini babasının mezarına götürdü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER