Batman Petrolsporda transfer çalışmaları

Batman Petrolsporda transfer çalışmaları -Basın Sözcüsü Arıkan: Geçen sezon Altınorduda top koşturan Fatih Yılmazlar ile prensipte anlaştık


BATMAN (A.A) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Cemil Arıkan, geçen sezon Altınorduda top koşturan Fatih Yılmazlar ile prensipte anlaştıklarını söyledi.
     Arıkan yaptığı açıklamada, yeni sezon çalışmalarının 1. etabını İzmirin Ödemiş ilçesinde gerçekleştirdiklerini ifade ederek, bir yandan da transfer çalışmaları yaptıklarını belirtti.
     Transfer çalışmalarının süreceğine dikkati çeken Arıkan, Geçen sezon Altınorduda top koşturan Fatih Yılmazlar ile prensipte anlaştık. Yılmazlar 2. ve 3. Ligde toplam 140 maç forma giydi. Santrfor arayışımız devam ediyor. Futbolcularla görüşüyoruz. Anlaşmaya vardığımız sporcuları Batman kamuoyu ile paylaşacağız dedi.
     Yılmazlar ise, Batman Petrolsporun Türkiyenin sayılı örnek kulüplerinden biri olduğunu belirterek, yeni sezonda oynayacağı futbol ile kulübe ve Batmanlı taraftarlara layık olmaya çalışacağını söyledi.
    
     Muhabir: Ubeydullah Baş / Sema Kaplan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Batman Petrolsporda transfer çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER