Bayan Buz Hokeyi Milli Takımı eleme

Bayan Buz Hokeyi Milli Takımı eleme maçlarına hazır -Milli Takımlar Sportif Direktörü Göçmen: Buz Hokeyi Federasyonu önemli projelere önderlik ediyor. Biz de Bayan Milli Takımı olarak buna layık olmak için iyi şeyler yapmaya çalışaca


İZMİR (A.A) - Buz Hokeyi Milli Takımlar Sportif Direktörü Tarık Göçmen, Buz Hokeyi Federasyonu önemli projelere önderlik ediyor. Biz de Bayan Milli Takımı olarak buna layık olmak için iyi şeyler yapmaya çalışacağız dedi.
     İzmirde, 2013 Bayanlar Dünya Kupası eleme grubuna kalmak için ön eleme maçlarına çıkacak Milli Takım, müsabakalara sportif direktör Tarık Göçmen yönetiminde Aşık Veysel rekreasyon alanındaki Olimpik Buz Pateni Salonunda hazırlanıyor.
     Birinci olacak takımın bir üst tura yükseleceği ön eleme maçlarında yarın saat 19.00da Bulgaristan ile karşılaşacak Milli Takım, ikinci maçını Pazar günü aynı saatte İrlanda ile oynayacak.
     Eleme maçları öncesinde AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Tarık Göçmen, İzmirdeki çalışma ortamının çok güzel olduğunu, İzmir Büyükşehir Belediyesinin kendilerine çok iyi ev sahipliği yaptığını söyledi.
     Buz hokeyiyle ilgilenenlerin bu nedenle çok mutlu olduğunu kaydeden Göçmen, sözlerini şöyle sürdürdü:
     21 kişilik ana kadromuzla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takımda Genç oyuncularımız, ilk defa milli takımda görev alacak oyuncularımız var. O nedenle heyecanlılar. Çalışmalarımızda şu ana kadar her şey pozitif. İzmirde karşılaşacağımız Bulgaristanı daha önce elimizden kaçırmıştık, İki takımı da yenip bayan hokeyi için yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Buz hokeyi federasyonu önemli projeler önderlik ediyor, biz de takım olarak buna layık olmak için iyi şeyler yapmaya çalışacağız. İzmirlilerin de desteğini bekliyoruz.
     Göçmen, Erzurumda düzenlenen 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunlarında buz hokeyi dalında milli takım düzeyinde çok büyük bir tecrübe edinildiğini, daha sonra Erkek Milli Takımının Dünya Şampiyonası 3. Klasman müsabakalarında altın şampiyon olarak iyi iş çıkardıklarını söyledi.
     Bu pozitif dönüşü bayan takımında da yaşamak istediklerini kaydeden Göçmen, şöyle konuştu:
     İnşallah bu sezon ve önümüzdeki yıllar tüm alt yaş gruplarında milli takımların mücadelesi iyi geçer ve geleceğe büyük yatırım olur. Buz Hokeyi Federasyonunun 4 önemli organizasyonu alması dünya çapında ses getirdi. Türkiye gibi buz hokeyinde adını yeni duyuran bir ülkenin buz hokeyinde önemli organizasyonları alması büyük bir olay. İnşallah tüm artılar biraraya toplanınca, bu milli takımlara da yansır. Türk buz hokeyi de bir ivme kazanır.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Bayan Buz Hokeyi Milli Takımı eleme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER