Bayburt, Travel Turkey İzmir Fuarında tanıtılıyor

Bayburt, Travel Turkey İzmir Fuarında tanıtılıyor


BAYBURT (A.A) - Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günayın, Travel Turkey İzmir Fuarında kurulan Bayburt standını ziyaret ettiği bildirildi.
     İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Travel Turkey İzmir Fuarında Bayburt Valiliği ile Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından açılan Bayburt standını ziyaret eden Bakan Günayın, kentin turizm alanında marka olabilecek tarihi ve kültürel değerlerin minyatürlerini incelediği belirtildi.
     Kültür ve Turizm İl Müdürü Bahri Akbulut ile Planlama ve Koordinasyon İl Müdürü Mete Emir tarafından karşılanan Bakan Günayın, standı ziyareti sırasında, haziran ayında dönemsel sergi açılışı için geldiği Bayburtun Bayraktar köyündeki Baksı Müzesinden övgü ile bahsettiği kaydedildi.
     Travel Turkey İzmir Fuarında kurulan stantta, kentin tarihi ve kültürel değerlerinin minyatürlerinin yanı sıra yöresel ehram dokuma ürünleri, yöresel yiyecekleri ve turizm değerlerini ön plana çıkaran beş dilde tanıtım seti ile Bayburt Belediyesinin Turizm Tanıtım Rehberi yer aldığı vurgulanan açıklamada, ayrıca Bayburt Valiliği görevinden Aydın Valiliğine atanan Kerem Alın da standı gezdiği belirtildi.
    
     Muhabir: Abdulkadir Nişancı
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Bayburt, Travel Turkey İzmir Fuarında tanıtılıyor Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER