Bayburt Belediye Başkanı Polat: Türkiyede

Bayburt Belediye Başkanı Polat: Türkiyede hissedilebilir yüzey uygulamasını hayata geçiren en fazla on il var ve Bayburtta bu illerimiz arasında


BAYBURT (A.A) - Bayburt Belediye hizmet binası giriş bölümünde, engellilere yönelik hissedilebilir yüzey uygulaması gerçekleştirildi.
     Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, yaptığı açıklamada, yaklaşık 10 kilometre kaldırımı hissedilebilir yüzey uygulaması ile kapladıklarını ifade ederek, Bunun devamı olarak da kamu hizmet binalarında da bu uygulamanın olması ve engelli vatandaşlarımızın kamu binasına girdikten sonrada rahatlıkla hizmet alabilmelerini sağlamak istedik. Bu bizim hem vicdani hem de insanlık görevimiz olduğundan ivedilikle bu uygulamayı belediye hizmet binamızda da uygulamaya koyduk dedi.
     Engelli ya da engelsiz herkese hizmet etmeyi görev kabul ettiklerini belirten Polat, Çok sık kullanılmasa da sadece bir engellinin bile yapılan hizmetten yararlanması bizi hedefimize ulaştırmış olacak. Amacımız insanlarımızın mutluluğuna hizmet etmek, Bayburtta yaşam standartlarını yüksek hale getirmektir. Gururla söylüyorum ki Türkiyede hissedilebilir yüzey uygulamasını hayata geçiren en fazla on il var ve Bayburtta bu illerimiz arasında diye konuştu.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Bayburt Belediye Başkanı Polat: Türkiyede Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER