Bayburt Bilek Güreşi Kulübü sporcularına ödül

Bayburt Bilek Güreşi Kulübü sporcularına ödül


BAYBURT (A.A) - Bayburt Bilek Güreş Kulübü olarak 5 dalda milli takıma seçilen sporcular, altınla ödüllendirildi.
     Litvanyada 8-13 Mayısta düzenlenecek Avrupa Bilek Güreş Şampiyonasında Türkiyeyi temsil edecek milli takıma seçilen sporculara, Bayburt Grup tarafından ödül verildi.
     Bayburt Grup tesislerinde düzenlenen ödül törenine, Bayburt Grup A.Ş Koordinatörü Hikmet Şentürk, Bayburt Bilek Güreş Kulüp Başkanı Ünal Çelik ve sporcuları temsilen Tuncay Başaran ile İsmail Türker katıldı.
     Bayburtun adının layık olduğu yerlerde en iyi şekilde temsil edildiği, her türlü faaliyete destek olacaklarını belirten Şentürk, "Litvanyada düzenlenen Avrupa Bilek Güreş Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek güreşçilerimize bu mücadelelerinde başarılar diliyoruz. Türk bayrağını şerefle ve birincilikle dalgalandırmaları bizlere onur vermektedir. Onların başarılı oldukları her alanda biz Bayburt Grup olarak her zaman yanlarında olacak ve başarılarını takdir edeceğiz" dedi.
     Bayburt Bilek Güreş Kulübü Başkanı Ünal Çelik ise desteğini esirgemeyen Bayburt Grupa teşekkür ettiklerini kaydederek, "55 kiloda İsmail Türker, 85 kiloda Vedat Bozbey, 90 kiloda Tuncay Başaran, 100 kiloda Sahip Çağlar ve 110 kiloda Arif Ertem Milli Takım-da ülkemizi ve milli formayı giyeceklerdir. Hedefimiz en üst seviyede başarı, birincilikler ve Avrupa dereceleridir. Bu amaçla çalışmalarımızı sürdürdük ve başarmak için kenetlendik. Allah nasip ederse şampiyonluklarla ülkemize döneceğiz" dedi.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Bayburt Bilek Güreşi Kulübü sporcularına ödül Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER