Bayburt Üniversitesi öğrencileri, Demirözü İmam

Bayburt Üniversitesi öğrencileri, Demirözü İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti


BAYBURT (A.A) - Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri, Köy Okulları projesi kapsamında Demirözü İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti.
     Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde görev yapan Yrd. Doç. Dr. Yakup Mahmutoğlu ve okutman İbrahim Ünalanın koordinatörlüğünde Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri, topluma hizmet uygulamaları kapsamında yürütülen bir dizi faaliyetten olan Köy Okulları projesi çerçevesinde Demirözü İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek, kitap ve kırtasiye dağıtımı yaptı.
     Mahmutoğlu, burada yaptığı açıklamada, bu gibi projelerin toplumsal duyarlılık ve sorumluluk duygusunun artırılması ve değerlerin canlı tutulmasına katkı sağlayan faaliyetler olduğunu belirtti.
     Bu ziyaretin genç imam hatiplilere önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade eden Mahmutoğlu, "Bu maksatla kitap ve kırtasiye malzemesi toplayan öğrencilerimiz, topladıkları kırtasiye malzemelerini Demirözü İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine, tedarik ettikleri kitapları da Demirözü İmam Hatip Ortaokulu kütüphanesine hediye etmişlerdir. Bireysel ve toplumsal farkındalığın artırılmasına katkı sağlayan bu proje ile sadece yardımlaşma ve dayanışma yoluyla bir farkındalık oluşturmak değil, aynı zamanda bugünün idealist üniversite öğrencileri ile geleceğin idealist üniversite öğrencilerini bir araya getirme, güzel şeyleri paylaşma fırsatı yakaladık" dedi.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan / Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Bayburt Üniversitesi öğrencileri, Demirözü İmam Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER