Bayramiçteki cinayet ve kaçırılma iddiası

Bayramiçteki cinayet ve kaçırılma iddiası -Anne ve babasını öldürdüğü eski eşini kaçırdığı iddia edilen zanlı yakalandı


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkalenin Bayramiç ilçesinde, anne ve babasını öldürdüğü eski eşini kaçırdığı öne sürülen zanlı yakalandı.
     Alınan bilgiye göre, olayın ardından inceleme başlatan güvenlik güçleri, E.Y ile Merve Altanın (23) plakasız bir motosikletle ilçe merkezinde gezdiği yönünde ihbar aldı.
     Söz konusu motosiklete Tepecik Mahallesinde rastlayan polisler ile zanlı arasında kovalamaca yaşandı. Bu sırada polis otomobiline çarpan motosiklet devrildi.
     Kazada yara almayan E.Y, polis ekiplerince yakalanıp İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
     Yaralanan Merve Altan ise Bayramiç Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
    
     -OLAY-
    
     E.Y, yaklaşık 1 yıl evli kalıp ayrıldığı Merve Altan (23) ile 10 gün önce barışarak Güzeltepe köyündeki evine dönmüştü. Altan, bir süre sonra eşinin kendisini dövdüğünü iddia ederek, ilçe merkezindeki baba evine yerleşmişti.
     Bayramın birinci günü Altanın Tepecik Mahallesi Doğu Sokaktaki evine gelen E.Y, eski eşi, kayınpederi ve kayınvalidesini tehdit edip ayrılmıştı. Bu sabaha karşı yeniden aynı eve gelen E.Y, eski kayınpederi Hüseyin Altan (48) ile kayınvalidesi Mediha Altanı (41) tüfekle ateş ederek öldürmüştü. Zanlı, Merve Altanı yanına alıp, evden kaçmıştı.
    
     Muhabir: Sabahattin Sallama / Mehmet Bayer
<< Önceki Haber Bayramiçteki cinayet ve kaçırılma iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER