BBPden birleşme haberlerine tepki

BBPden birleşme haberlerine tepki


KAYSERİ (A.A) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi Hüseyin Döngel, partilerinin AK Parti saflarına katılacağı yönündeki haberlerin asılsız olduğunu belirtti.
     Döngel, BBP İl Başkanlığını ziyaretinde yaptığı açıklamada, partilerinin hiçbir siyasi partiyle birleşme ihtiyacı olmadığını, siyasi anlayış ve felsefe olarak hiçbir partiyle kan ve doku uyumu bulunmadığını belirtti.
     BBPnin kuruluş amaçlarına uygun olarak siyasi yaşamını sürdüreceğini ifade eden Döngel, şunları kaydetti:
     Partimiz bir fikrin, ideolojinin, ideal ve ülkülerin, bir duruşun temsilcisidir. Türk milletinin derin vicdanı ve çığlığı olarak siyasal yaşamını hiçbir derin güçle yan yana gelmeden, hiçbir küresel güçten destek almadan, her yolu mubah sayarak, her fırsatı kollayarak devletin nimetlerinden, imkanlarından faydalanma telaş ve kaygısına düşmeden siyasi çizgisini ve millet adına siyaset yapma anlayışını sürdürecek. BBP, bin yıllık şerefli Türk tarihinin mirasçısı ve Türk milletinin şanlı geleceğinin inşası işçiliğinin kompetanı olan bir hareketin adıdır. Partimiz siyasi duruş ve ideallerinin yanında Türk siyasetine seviye ve ahlak kazandıran bir siyasi harekettir. Ülkücü ve milliyetçi çizgide siyaset yapma anlayışını sürdüren BBP kervanının ne AK Parti ile ne de başka bir siyasi oluşumla bütünleşmesi söz konusu değildir.
    
     Muhabir: Mustafa Demircioğlu
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber BBPden birleşme haberlerine tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER