BBPnin kamuoyu yoklaması

BBPnin kamuoyu yoklaması -PKKlı teröristlerin idam edilmesi ve Teröristlerle kucaklaşan milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması amacıyla Sakaryada imza kampanyası düzenlendi


SAKARYA (A.A) - Büyük Birlik Partisinin (BBP) PKKlı teröristlerin idam edilmesi ve Teröristlerle kucaklaşan milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması amacıyla 29 ilde başlattığı kamuoyu yoklaması kapsamında Sakaryada imza kampanyası düzenlendi.
     Çark Caddesinde kurulan stantta, teröristlerin idam edilmesi ve bazı milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması amacıyla hazırlanan listeye bin 500 kişinin imza att
     BBP İl Başkanı Hüdaverdi Kervankıran, AA muhabirine halkın imza kampanyasına yoğun katılım gösterdiğini belirterek, idam cezasının yeniden getirilmesini istediklerini söyledi.
     Ülkenin en büyük sorununun terör olduğunu ifade eden Kervankıran, Terör belasını BBP olarak biz çözeceğiz. Bu işin çözümü için başlangıçta idamın geri getirilmesi gerekir. Terörle mücadelede en etkin çözüm idam cezasıdır dedi.
     Kervankıran, halkın ilgisinden memnun olduklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Salih Eren / Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber BBPnin kamuoyu yoklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER