BBP Genel Başkan Yardımcısı Kartal:

BBP Genel Başkan Yardımcısı Kartal: -Hastalar nasıl özel hastanede bütün tedavisini yaptırabiliyorsa, ağız ve diş sağlığı merkezlerinde de tedavilerini yaptırabilmeli


MERSİN (A.A) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, Hastalar nasıl özel hastanede bütün tedavisini yaptırabiliyorsa, ağız ve diş sağlığı merkezlerinde de tedavilerini yaptırabilmeli dedi.
     Kartal, 60 çalışanı ve 14 hekimiyle yılda, 15 bin hasta tedavi etmesi planlanan Özel Gülümseme Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin açılışını yaptı.
     Kartal, açılışın ardından düzenlediği basın toplantısında, ağız ve diş sağlığı merkezlerin Türkiye genelinde yayılmaya başladığını ifade etti.
     Diş tedavisinde Türkiyedeki fiyatların Avrupadaki fiyatların beşte birinden daha ucuz olduğunu belirten Kaptan, şöyle konuştu:
     2002-2003 yıllından sonra Türkiyede, Sağlıkta Dönüşüm projesi başlatıldı. Fakat ağız ve diş sağlığı, bu projenin dışında kaldı. Hükümete sesleniyorum, sağlıkta her şeyi karşılıyorsunuz, karşılanmayan tek şey diş tedavisi. Halbuki 2013 yılında sağlığa ayrılan bütçeden 1 milyarı diş sağlığına ayrılsa bu iş çözülür. Bu bütçeye ek yükte getirmez. Hastalar nasıl özel hastanede bütün tedavisini yaptırabiliyorsa, ağız ve diş sağlığı merkezlerinde de tedavilerini yaptırabilmeli.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber BBP Genel Başkan Yardımcısı Kartal: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER