BBP yetkililerinden Yağcıya ziyaret

BBP yetkililerinden Yağcıya ziyaret


BİLECİK (A.A) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Bilecik İl Başkanı Mehmet Geyik, Bozüyük İlçe Başkanı Mustafa İbiş, Alperen Ocakları İl Başkanı Ömer Ekincioğlu ile beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Yağcıyı ziyaret etti.
     İbiş, ziyarette yaptığı konuşmada, Bilecikte yapılan spor tesisine BBP merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlunun isminin verilmesi kararını alan Belediye Başkanı Yağcı ve meclis üyelerine teşekkür ederek, alınan kararla gönüllerin fethedildiğini kaydetti.
     Yağcı ise Türkiyenin dünü, bugünü ve yarını için çok önemli olan bir insanı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Merhum Yazıcıoğlunun hayatta olmasını çok arzuladıklarını dile getiren Yağcı, şunları kaydetti:
     Merhum Yazıcıoğlu, keşke hayatta olsaydı da Türkiyenin bu gelişim sürecinde kendisinin engin fikir ve görüşlerinden millet olarak hep birlikte faydalansaydık. Kendisi çok elim bir kazada şehit olmuştur. Gerek ben Bilecik Belediye Başkanı olarak gerek AK Parti ve genel başkanımız olarak bu üzüntüyü yaşıyoruz. Sayın Yazıcıoğlu, aynı zamanda sporcu kimliği olan bir insandı. Gençleri ve geleceği seven bir kişiydi. Bizler Bilecik Belediye Başkanlığı ve meclis üyeleri olarak bu bağlamda, Yazıcıoğlunun adının yaşatılması için yaptığımız spor tesisine Muhsin Yazıcıoğlu ismini verme kararı aldık. Onun kimliği ve kişiliği ile özleşecek bir esere onun adını vererek yaşatmak istedik. İnşallah içinde bulunduğumuz Nisan ayı sonlarında bu tesisin açılışını gerçekleştireceğiz.
     Yağcı, açılış törenine Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcıyı da davet ettiklerini belirterek, Merhum Yazıcıoğlunun eşi ve yakınlarını da açılışa davet edeceklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber BBP yetkililerinden Yağcıya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER