Bedensel engelliler, terörü protesto etmek için

Bedensel engelliler, terörü protesto etmek için yollara düştü -Teröre karşı ortak hareket edilmesi amacıyla akülü araçlarıyla Sakaryadan Ankaraya hareket eden engelliler, Düzceye ulaştı


DÜZCE (A.A) - Teröre karşı ortak hareket edilmesi amacıyla akülü araçlarıyla Sakaryadan Ankaraya hareket eden bedensel engelliler, Düzceye ulaştı.
     Türkiye Sakatlar Derneği Adapazarı Şubesi üyesi engelliler, Anıtparkta şehitler için saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudu.
     Engelliler adına açıklama yapan Türkiye Sakatlar Derneği Sakarya Şube Başkanı Sadettin Yılmaz, artan terör olaylarına karşı toplumsal birlikteliği sağlamak amacıyla Ankaraya yürümeye karar verdiklerini söyledi.
     Milletin huzurunu kaçıran terör olaylarının son bulması gerektiğini ifade eden Yılmaz, Terörün hayatımıza egemen olmasına izin vermemek, sadece bu ülkeyi yönetenlerin değil, halkımızın her ferdinin sorumluluğundadır. Bizler engelli bireyler olarak ülkemizde yaşadığımız ve bizlere yaşatılan her türlü terörü lanetliyoruz diye konuştu.
     Grup, açıklamanın ardından Ankaraya hareket etti.
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Bedensel engelliler, terörü protesto etmek için Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER