Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Kılıç: -Hedefimiz, bu yıl da şampiyonluk için mücadele vermek. Bunu öncelikle bünyemizden gelen oyunculara ağırlık veren kadromuzla başarmak istiyoruz. Böylesine şampiyonluk


BALIKESİR (A.A) - Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit Basketbol Kulübünün Başkanı Özkan Kılıç, hedeflerinin bu yıl şampiyonluk için mücadele vermek olduğunu belirterek, Bunu öncelikle kendi bünyemizden gelen oyunculara ağırlık veren kadromuzla başarmak istiyoruz. Böylesine şampiyonluk daha da anlamlı olur dedi.
     Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl kadrolarında eski oyuncularından Erkan Veyseloğlu, Serkan Erdoğan, İzzet Türkyılmaz, Erol Can Çinko, Charles Edward Davisse, Keith Matthev Simmons ve Kalin Jay Lucasın kaldığını belirtti.
     Barış Ermişi, Fenerbahçe Ülkere verdiklerini, Lance Williams ve Cemal Nalganın ise bu yıl kadroda yer almayacağını kaydeden Kılıç, İbrahim Yıldırım da büyük olasılıkla Fenerbahçe Ülkere gidebilir. Ancak durumu daha netleşmedi. Bu yıl kadromuzda bulunan Şafak Edgenin de çok başarılı bir sezon geçireceğini düşünüyoruz dedi.
     Kılıç, geride bıraktıkları sezonu genelde başarılı geçirdiklerine işaret ederek, Ligdeki normal sezonu birinci bitirme şansını averajla kaybettik. Türkiye kupası finalinde ilk yarıyı 7 sayı önde bitirdiğimiz halde Beşiktaş Milangaza yenilip, kupayı alamadık. EuroCupta ise grubumuzdaki iki güçlü takımı yendiğimiz halde daha güçsüz iki takıma yenildik diye konuştu.
     Yakın zamanda biri yerli, diğeri yabancı iki önemli oyuncuyu kadrolarına katacaklarını dile getiren Kılıç, Hedefimiz, bu yıl da şampiyonluk için mücadele vermek. Bunu öncelikle kendi bünyemizden gelen oyunculara ağırlık veren kadromuzla başarmak istiyoruz. Böylesine şampiyonluk daha da anlamlı olur dedi.
     Kılıç, Bandırmalı basketbol sevenlerin geçen yıl ki maçlara ilgilerinin yetersiz olduğunu belirterek, bu yıl tüm maçlarda seyirci desteği beklediklerini kaydetti.
    
    
     Muhabir: Ahmet Pesen/Mehmet Bayer/Haluk Yüksel
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER