Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Olin Edirne: 75 - Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi:56 Salon: Mimar Sinan Hakemler: Fatih Söylemezoğlu, Kaan Büyükçil, Ziya Özorhon Olin Edirne: Mehmet 23, Berkay 4, Bekir 12, Protic 4, Jelinek 17, D


EDİRNE (A.A) - Beko Basketbol Ligi takımlarından Olin Edirne, evinde Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile yaptığı maçı 75-56 kazandı.
     Her iki takımın karşılıklı sayılarıyla başlayan maçın ilerleyen dakikalarında boyalı alanda Mehmet, David ve Jelinek ile etkili olan Olin Edirne, ilk periyodu 21-20 önde tamamladı.
     2. periyotta da iyi bir oyun ortaya koyan ve bulduğu dış atışlarla rakibiyle aradaki sayı farkını açan ev sahibi takım, ilk yarıyı 35-28 üstünlükle tamamladı.
     Karşılaşmanın 2. yarısında konuk takım Swann ile etkili olurken, Olin Edirne ise Jelinek ve Mehmet ile sayı buldu. Periyotun bitimine 3 dakika kala üst üste sayılar bulan konuk takım 46-43 öne geçti.
     Son periyotta da etkili oyununu sürdüren Olin Edirne, Mehmet ve Jelinekin üst üste attığı sayılarla karşılaşmanın bitimine 5 dakika kala 65-55 üstünlük sağladı.
     Kalan dakikalarda farkı daha da açan ev sahibi takım, karşılaşmayı 75-56 kazandı.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Hakan Şahin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER