Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Pınar Karşıyaka: 86 - Beşiktaş: 79 Salon: Karşıyaka Hakemler: Rüştü Nuran, Halil Baldemir, Alper Altuğ Köselerli Pınar Karşıyaka: Aminu 15, Evren 7, Ümit 6, Dixon 15, Diebler 16, Thomas 14, Caner 6, Soner


İZMİR (A.A) - Beko Basketbol Liginde Pınar Karşıyaka, Beşiktaşı 86-79 yendi.
     Çekişmeli başlayan ilk periyotta, ev sahibi ekip, Dieblerin etkili oyunu ile rakibi karşısında üstünlük kurarak 8. dakikada farkı 9 sayıya (17-8) taşıdı.
     Pota altı mücadelede etkili olan Pınar Karşıyaka, ilk periyodun sonlarına doğru farkı açtı ve periyot ev sahibi takımın 24-11 üstünlüğüyle tamamlandı.
     İkinci periyotta Beşiktaşın farkı kapatma çabaları, Pınar Karşıyakanın başarılı savunmasıyla sonuçsuz kaldı. Thomas ve Dieblerin etkili oyunuyla ev sahibi takım ilk yarıyı 44-27 önde kapattı.
     Üçüncü periyoda etkili başlayan Beşiktaş, Vidmar, Tutku ve Markotanın basketleriyle 22. dakikaya farkı 11 sayıya (46-35) indirdi.
     3. periyotta Serhat, Tutku ve Vidmarın sayılarıyla bir ara farkı 9 sayıya kadar indiren Beşiktaşa, Diebler ve Dixon üçlük atışlarıyla yanıt veren Pınar Karşıyaka, bu periyodu da 65-55 üstünlükle geçti.
     Karşılaşmanın son periyodunda Beşiktaşın hırslı oyununa yanıt veremeyen Pınar Karşıyaka, 36. dakikada farkın 7 sayıya inmesine engel olamadı: 74-67
     Karşılaşmanın son iki dakikasında Ümitin üçlüğüyle farkı yeniden 10 sayıya (80-70) çıkaran Pınar Karşıyaka, Beşiktaştan Muratcan ve Dasicin art arda bulduğu basketlerine rağmen karşılaşmayı 86-79 kazandı.
    
     Muhabir: Tolga Albay / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER