Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Aliağa Petkim: 74 - Antalya Büyükşehir Belediyesi: 92 Salon: ENKA Spor Salonu Hakemler: Murat Biricik, Erman Erdemli, Ahmet Sırtmaç Aliağa Petkim: Charlers 11, Ratkovica, Orhan Hacıyeva 26, Melih 2, Burak, Ç


İZMİR (A.A) - Beko Basketbol Liginde Antalya Büyükşehir Belediyesi, deplasmanda Aliağa Petkimi 92-74 yendi.
     Maçta ilk hücumu kullanan Aliağa Petkim, Francis ile basketi buldu. Ev sahibi takım daha sonra sayı üretmekte zorlanınca maçın ilk 5 dakikası 17-7 Antalya Büyükşehir Belediyespor üstünlüğüyle geçildi.
     Thedora, Lewis ve Barışla üst üste sayı üreten konuk takıma, ev sahibi ekip, Orhan Haciyevanın sayılarıyla karşılık verdi. Antalya Büyükşehir Belediyespor ilk periyodu 32-23 önde tamamladı.
     İkinci periyodun ilk dakikaları karşılıklı basketlerle geçildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Barış ve Thedoranın etkili oyunu ile farkı artırmaya çalışsa da Ersin Görkem, Orhan Haciyeva ve Francisin basketleriyle Aliağa Petkim farkın 6 sayıyı geçmesini engelledi. Antalya Büyükşehir Belediyespor devreyi 51-45 önde bitirdi.
     Üçüncü periyoda hızlı başlayan konuk takım, 25. dakikada farkı 11 sayıya çıkardı: 52-63. Aliağa Petkimin hücumda ve pota altında zorlandığı periyot, 72-63 konuk takımın üstünlüğüyle tamamlandı.
     Son periyotta da etkili olan konuk ekip, bitime 4 dakika 15 saniye kala Carterin hızlı hücumdan bulduğu basketle 83-72lik üstünlüğü yakaladı.
     Son 1 dakika 25 saniyeye Erenin 3 sayılık basketleriyle giren Antalya Büyükşehir Belediyesi, skoru 90-74 yaparak farkı 16 sayıya kadar çıkardı. Maç 92-74 Antalya Büyükşehir Belediyesporun üstünlüğüyle sona erdi.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım / Halil Şahin / Hüseyin Yeşilkavak
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER