Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Olin Edirne Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Kumuşoğlu: Zor bir atmosferde oynadığımız maçta önemli bir galibiyet elde ettik


EDİRNE (A.A) - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirnenin yönetim kurulu başkanı Vedat Kumuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi deplasmanında önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirtti.
     AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Kumuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesini 71-59 yendikleri maçta oyuncuların performansının, yönetim ve taraftarları memnun ettiğini söyledi.
     Maçı kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kumuşoğlu, Zor bir atmosferde oynadığımız maçta önemli bir galibiyet elde ettik. Başta hocamız Gökhan Taştimur olmak üzere bütün oyuncularımızı, teknik ekibi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bu galibiyeti hem Edirnede hem de deplasmanlarda bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza armağan ediyoruz diye konuştu.
     Bu hafta oynayacakları Aliağa Petkim maçının hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Kumuşoğlu, Ligde son haftalara yaklaşıldıkça, telafisi zorlaşan maçların önemi de artıyor. Takımımızın iyi oyun ve galibiyetlerinin devamını diliyorum. Aliağa Petkim maçına da kazanmak için çıkacağız. Trakyalı basketbolseverleri maça davet ediyoruz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Hakan Şahin
     Yayıncı: Ersin Şiyhan
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER