Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Mersin Büyükşehir Belediyesi: 83 - Olin Edirne: 87 Salon: Edip Buran Hakemler: Murat Biricik, Fatih Arslanoğlu, Semih Vural Mersin Büyükşehir Belediyesi: Ali Karadeniz 9, Holston 24, Scales 11, Prince 15, Mu


MERSİN (A.A) - Beko Basketbol Liginde Olin Edirne, Mersin Büyükşehir Belediyesini 87-83 yendi.
     Maçın ilk periyoduna deplasman takımının attığı sayıyla başlandı. İlerleyen dakikalarda Olin Edirne oyuna ağırlığını koyarak ilk periyodu 34-22 üstünlükle tamamladı.
     İkinci periyotta da üstünlüğünü sürdüren Olin Edirne periyodun bitimine 6 dakika kala aradaki farkı 10 sayıya kadar çıkararak 38-28 üstünlüğü yakaladı. Kalan dakikalarda da ev sahibi takım, Olin Edirneye cevap veremeyince ilk yarı konuk takımın 50-45 üstünlüğüyle sona erdi.
     Üçüncü periyotta ise ev sahibi takım bulduğu sayılarla Olin Edirneye cevap vermek istese de bunu başaramadı. Periyodun son 5 dakikasına girilirken deplasman takımı aradaki farkı 11 sayıya kadar çıkardı ve durumu 60-49 yaptı. Geride kalan dakikalarda oyuna ortak olmaya çalışan Mersin Büyükşehir Belediyesi aradaki farkı kapatamadı ve periyot Olin Edirnenin 72-65 üstünlüğüyle son buldu.
     Son çeyrekte de etkili oyunu sürdüren Olin Edirne, farkın kapanmasına izin vermedi ve oyunu 87-83 kazandı.
     Attığı 24 sayı ile Mersin Büyükşehir Belediyesinden Holston maçın en skorer adamı olmasına rağmen takımını mağlubiyetten kurtaramadı.
    
     Muhabir: Mesut İnce / Volkan Kaşik
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER