Belçikalı öğrenciler, Kaymakam Bulgurluyu ziyaret etti

Belçikalı öğrenciler, Kaymakam Bulgurluyu ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - Manavgat Hatice Sezer Anadolu Öğretmen Lisesinin davetlisi olarak Manavgata gelen Belçikalı öğrenciler, Kaymakam Emir Osman Bulgurluyu ziyaret etti.
     Hayat Boyu Öğrenme Comenious Programı kapsamında ilçeye gelen Belçikalı 11 Öğrenci, 1 öğretmen ile Hatice Sezer Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerini ağırlayan Bulgurlu, bu tür projelerin öğrencilerin gelişmesinde önemli etkisi olduğunu söyledi.
     Hatice Sezer Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Hasan Duman ise proje hakkında bilgi verdi. Okul olarak 2011 yılında Hayat Boyu Öğrenme Comenious Programı kapsamında yaptıkları proje başvurusunun kabul edildiğini belirten Duman, 21 öğrenci ve 5 öğretmenin 10-20 Mart tarihlerinde Belçikayı ziyaret ettiklerini söyledi.
     Belçikanın Antwerp şehrinde bulunan Leonardo Lyceum SITO 5 isimli okulun öğretmen ve öğrencilerinin 16-25 Nisan tarihlerinde Manavgatı ziyaret ettiklerini anlatan Duman, "Projemizin konusu geleneksel turizm geçmişine sahip iki şehrin sanal ortamda otel işleterek, öğrencilerin ulusal ve uluslararası takımlar kurarak birbirlerini tanımaları. Ayrıca takım çalışması yapmayı öğrenmeleri ve iki kültürün birbirini daha yakından tanımalarını da amaçlıyoruz" dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Belçikalı öğrenciler, Kaymakam Bulgurluyu ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER