Beldelerinin ilçe olması için dua ettiler

Beldelerinin ilçe olması için dua ettiler -Alanyanın Mahmutlar beldesinin ilçe olması için vatandaşlar toplu olarak İlçe duası yaptı


ANTALYA (A.A) - Alanyanın Mahmutlar beldesinin ilçe olması için vatandaşlar toplu olarak İlçe duası yaptı.
     Mahmutlar İlçe Platformu tarafından düzenlene etkinlik ile vatandaşlar, Mahmutlar beldesinin ilçe olması amacıyla toplu olarak dua yaptı.
     Mahmutlar Belediye Binası önünde yapılan toplu dua etkinliğine Kargıcak Belediye Başkanı Zihni Asiltürk, Mahmutlar Belediye Başkanı Ali Çelik, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Tuna ile MHP Alanya İlçe Başkanı Cafer Uyar ve vatandaşlar katıldı.
     Etkinlikte emekli imam Mehmet Korkmaz tarafından İlçe duası yapıldı. Korkmazın Mahmutlar ilçe olur inşallah, buraya kaymakamlık, ilçe milli eğitim müdürlüğü binası açılır inşallah şeklindeki sözlerine katılımcılar da Amin dedi.
     Mahmutlar İlçe Platformu Başkanı Sudi Çandır, gazetecilere yaptığı açıklamada, Mahmutların nüfusunun 20 bini aştığını, ilçe olmaya vakıf bir belde olduğunu söyledi.
     Bu amaçla platform olarak organize ettikleri İlçe duası ile seslerini duyurmak istediklerini anlatan Çandır, ilçe olana kadar mücadelelerinden vazgeçmeyeceklerini kaydetti. Çandır, İlçe olmamamız için hiçbir sebep yok. Hiç kimse bize ilçe olamazsınız demedi. Bu bizim yasal hakkımız. Sonuna kadar mücadele edeceğiz ve hakkımızı alacağız dedi.
     Katılımcılar, daha sonra dağıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Beldelerinin ilçe olması için dua ettiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER