Belediye Başkanı Akın:

Belediye Başkanı Akın: -Kentte 4 gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle gece gündüz çalıştık ve halen daha çalışıyoruz


BARTIN (A.A) - Belediye Başkanı Cemal Akın, kentte 4 gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle gece gündüz çalıştıklarını bildirdi.
     Akın, gazetecilere yaptığı açıklamada, karla mücadele için belediye garajında oluşturulan koordinasyon merkezinde tüm birimlerin, her mahalleye ayrı ekipler halinde görevlendirildiğini belirtti.
     Vardiyalı çalışan işçilerin 8 kepçe ve 1 greyder ile gece gündüz kontak kapatmadan kar kürüme çalışması yaptığını, her biri 20 işçiden oluşan 3 ekibin de 3 kepçe ve 4 kamyon yardımıyla kar kaldırma çalışması yaptığını ifade eden Akın, şunları kaydetti:
     Bu bağlamda özellikle pazar yeri ve hükümet caddesi gibi yaya ulaşımının daha çok olduğu kent merkezindeki karlar, bu ekipler ve iş makineleriyle kamyonlara yüklenerek ortadan kaldırılıyor. Kar kürüme ekibimiz, defalarca temizlenen ancak tekrar karlanan kaldırımları, yeniden kürüyerek yaya ulaşımına elverişli halde tutmak için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye olarak koordineli şekilde yürüttüğümüz kar kaldırma ve kürüme çalışmalarımız neticesinde, hastanelere ve mahallelerimize ulaşımı sağlayan ana arterleri ulaşıma sürekli olarak açık tuttuk.
     Kent merkezinde ve bu yollardaki kaldırımları düzenli olarak temizledik. Özellikle gece vakitlerinde ara sokaklarda evlerinden hareket etmekte güçlük çeken veya hastası olan vatandaşların yardımına koştuk. Yolda kalan araçları iş makinemizle kurtararak vatandaşlarımızın gidecekleri yerlere ulaşmasını sağladık. Kentte 4 gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle gece gündüz çalıştık ve halen daha çalışıyoruz
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Belediye Başkanı Akın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER