Belediye Başkanı Polatın incelemeleri

Belediye Başkanı Polatın incelemeleri


BAYBURT (A.A) - Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburt Belediyesine ait tesis ve atölyelerde incelemelerde bulundu.
     Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kondolot ile ilk olarak Halk Ekmek Fırınında incelemede bulunan Polat, üretim tesisinde yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
     Polat, belediyeye ait ekmek fabrikasının son derece kaliteli ürünler ürettiğini belirterek, vatandaşların ihtiyaçlarına göre dağıtım kanalları oluşturulduğunu, bu kanallar vasıtasıyla ürünlerin vatandaşlara rahat bir şekilde ulaştırıldığını söyledi.
     Ardından yeni itfaiye garajı ve dinlenme tesisini inceleyen Polat, İtfaiye Müdürü Haluk Akkoyunludan bilgi aldı. Polat, belediyeye ait araç tamir istasyonun taşınacağı alanda da bir kısım incelemelerde bulunarak düzenleme çalışması devam eden istasyondaki çalışanlarla ilgili yetkililere talimatlar verdi.
     polat, Bayburt Şehirler Arası Otobüs Terminali alt katında çalışmalarını sürdüren kursiyerleri de ziyaret etti. Kursiyerler Polata çalışmaları hakkında bilgi vererek ihtiyaç ve taleplerini iletti. Polat, yapılan çalışmaları takdir ettiğini belirterek, Bayburt Belediyesinin SODES projesiyle hem işsiz vatandaşlara iş imkanı sunduğunu hem de meslek sahibi olmayan gençleri meslek sahibi yaptığını ifade etti.
     Son olarak parke bordür üretim tesisini ziyaret eden Polat, tesis sorumlusundan bilgi aldı. Tesiste çeşitli renk, ebat ve şekilde parke ve bordür üretildiğini dile getiren Polat, kaldırım ve yol çalışmaları dolayısıyla tesisteki üretimi vardiya sistemine geçirdiklerini ve ancak yetişebildiklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Belediye Başkanı Polatın incelemeleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER