Belediye Bingölspor Teknik Direktörü Balan:

Belediye Bingölspor Teknik Direktörü Balan: Ümraniyespor maçını kazanmak istiyoruz


BİNGÖL (A.A) - Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Belediye Bingölspor Teknik Direktörü Nihat Balan, Ümraniyespor maçını kazanmak istediklerini söyledi.
     Belediye Bingölspor yönetim kurulu üyeleri, pazar günü karşılaşacakları Ümraniyespor maçı öncesi futbolcularla Şato Restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.
     Balan, takımın zor bir grupta mücadele ettiğini, ligin 2. yarısında bütün takımların yaptıkları transferle kadrolarını güçlendirdiğini belirtti.
     Ümraniyesporun grubun önemli takımlarından biri ve çok iyi kadrosunun olduğunu kaydeden Balan, şöyle konuştu:
     Saha avantajını kullanarak Ümraniyespor maçını kazanmak istiyoruz. Ligin son haftasına kadar ligin hem altında hem de üstünde zorlu mücadele devam edecek. Her maçımız final havasında geçecektir. Bu grupta 10 takımın lider olma şansı var. Bu takımlardan biri de Belediye Bingölspordur. Hedefi olan takımlar ne kadar şanslıysa, biz de o kadar şanslıyız. İnşallah sezon sonunda gülen takımlardan biri Bingölspor olacaktır.
     Belediye Bingölspor As Başkanı Gıyasettin Sönmez de futbolculara yönelik bu tür organizasyonlara devam edeceklerini, Ümraniyespor maçının çok önemli olduğunu anlatarak, ceza nedeniyle maçı sadece 13 yaş altı çocuklar ve kadınların izleyebileceğini, bu nedenle kadın ve çocuklardan takıma destek beklediklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Naim Boşkut / Nurten Aslan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Belediye Bingölspor Teknik Direktörü Balan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER