Belediyeden ücretsiz İngilizce ve Bilgisayar Operatörlüğü

Belediyeden ücretsiz İngilizce ve Bilgisayar Operatörlüğü Kursu


NİĞDE (A.A) - Niğde Belediyesi İngilizce ve Bilgisayar Operatörlüğü kursu açıyor.
     Niğde belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, istihdam amacıyla Niğde Meslek Edindirme Kursları (NİĞMEK) kapsamında Aşçılık, Bilgisayarlı Ön Muhasebe, Satış Elemanlığı, Keman, Gitar, Ney ve Bağlama kurslarının yanı sıra, İngilizce ve Bilgisayar Operatörlüğü branşında da iki kurs daha açılacağı bildirildi.
     Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa ücretsiz olarak düzenlenecek 160 saatlik Bilgisayar operatörlüğü ve 120 saatlik İngilizce kurslarına katılmak isteyenler, Niğde Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvurmaları gerekiyor.
     İnsanların elinde bir mesleğinin olmasının iş bulmasını kolaylaştıracağını ifade eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, şunları kaydetti:
     Niğde Belediyesi tarafından kurulduğu günden beri bir çok alanda eğitim vererek, katılımcıları meslek sahibi yapan NİĞMEK bünyesinde çok sayıda kurs açtık, kursiyerleri meslek sahibi yaptık, iş bulmalarını kolaylaştırdık. Kurslarımız istek ve talepler doğrultusunda diğer kurumlarımız ile de işbirliği yaparak devam etmektedir dedi.
     Muhabir: Betül Abbak
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Belediyeden ücretsiz İngilizce ve Bilgisayar Operatörlüğü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER